Klímagyár.hu hivatalos blogja

Klímagyár.hu hivatalos blogja

Hőszivattyús rendszer árak

2022. május 03. - Péter Feri

hol-hasznalhato-a-hoszivattyu-2.jpg_1000x632

Kedvező hőszivattyú rendszer árak a Klímagyárnál!

A hőszivattyú egy környezetbarát hűtési és fűtési megoldás, aminek segítségével jelentős összegeket takaríthatunk meg. Ezen készülékek minimális energiafelhasználás mellett, nagyfokú hatékonyságra képesek, ugyanis a környezetből nyerik ki a hőt. A talajból, a vízből vagy a levegőből kivont hő segítségével szabályozzák az épületekben uralkodó hőmérsékletet. Egészen -28 C°-os külső hőmérsékletig is működni tudnak, így Magyarország szinte teljes területén, egész évben használhatók. Alkalmazhatók fűtésre és hűtésre egyaránt, sőt használati melegvíz előállításra is. Csendesen üzemelnek, zajszintjük nem haladja meg az 50dB-t.

Hőszivattyú típusok:

·        levegő-víz hőszivattyú

·        víz-víz hőszivattyú

·        folyadék-víz hőszivattyú

·        levegő-levegő hőszivattyú

Levegő hőszivattyú árakért irány a klimagyár.hu!

A hőszivattyúk párosíthatók szinte bármilyen hőtermelő berendezéssel, így ideálisak lehetnek napelemmel és napkollektorral való párosításra is. Ezáltal akár teljes mértékben megújuló energiaforrásból biztosíthatja otthona hűtését és fűtését. Mérettől függően is többféle hőszivattyúról beszélhetünk, már egészen kis helyigényű, kompakt modellek is megtalálhatók a piacon.

Az átlagos levegő hőszivattyú ára nagyjából 1,5 millió forint körül van. Természetesen egy hőszivattyú rendszer árát számos dolog befolyásolhatja. Egy kb. 100 m2-es épület hűtésének és fűtésének biztosításához megfelelő erősségű hőszivattyút már 800.000 Ft körül lehet vásárolni. A készülék beszerelése további költségeket von maga után, ez azonban cégenként eltérő.

Konkrét árajánlatért vegye fel a kapcsolatot a Klímagyár szakembereivel a klimagyar.hu-n!

A bejegyzés trackback címe:

https://klima-szereles.blog.hu/api/trackback/id/tr7717829099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása